Vi på Bene

Våra tandläkare

Patrik Mofors

Tandläkare

Läs mer
Att alla patienter blir väl omhändertagna och får bästa möjliga hjälp i alla situationer – det är så jag tycker att personlig och omtänksam vård ska utövas. Tidigare har jag bland annat arbetat på en specialistklinik för tandlossningssjukdomar och vid käkkirurgiska kliniken på Karolinska Sjukhuset. Utöver min kliniska verksamhet undervisar jag andra kollegor och kliniker i implantatkirurgi och cad/cam-teknik.

Susanne Gille

Tandläkare

Läs mer
Jag har varit verksam inom privat tandvård i drygt 30 år. En av fördelarna med mitt yrke är variation. Då varje patient är unik, varierar mina behandlingar stort mellan allmäntandvård till mer omfattande behandlingar inom estetik och kirurgi. Det är viktigt för mig som tandläkare att inte bara undersöka munnen. Tänder och kropp hör ihop, därför är information om din hälsa och mun grundläggande för min behandling.

Jacob von Heijne

Tandläkare

Läs mer
Det mest spännande med mitt jobb är patientkontakten, det ger genuin glädje att kunna hjälpa människor. Kontakt tar tid, och här på Bene finns den tiden. Extra viktigt är att den första undersökningen får det fokus den förtjänar, att situationen inte blir stressig för någon. När en patient har blivit riktigt nöjd mår jag som bäst, i synnerhet om personen är tandvårdsrädd. Hos oss finns det goda förutsättningar för det.

Caroline Arnell

Tandläkare

Läs mer
Ett besök i tandvården kan vara så olika för patienter. Alla bär på sina egna erfarenheter från tidigare besök. Jag lägger stor vikt vid att i varje möte med en ny patient, lyssna av och ta reda på hur just du som patient vill bli behandlad. Jag har varit verksam som tandläkare sedan 1998 och har tidigare arbetat både i landsting, i annan privat verksamhet och har även erfarenhet från IVO för tillsyn av tandvård.

Kim Byagård

Tandläkare

Läs mer
Jag har arbetat som privattandläkare i 25 år. I mer än 20 år har jag arrangerat odontologiska kurser inom olika områden kopplade till mitt yrke. Jag har även arbetat som lärare på tandläkarhögskolan. Under åren har jag jobbat mycket med tandvårdsrädda patienter. Därför är jag van vid att skapa och upprätthålla en trygg, långsiktig relation mellan mig och patienten. Så småningom kan de flesta tandvårdsrelaterade trauman, rädslor och blockeringar hanteras.

Gunilla Tivelius

Tandläkare

Läs mer
Grundare för tandläkarkliniken Mun, som nu är en del av Bene. Jag har alltid trott på att skapa en lugn och harmonisk miljö för mina patienter, något jag fortsätter ta med mig även hos Bene. Att se, lyssna på och hjälpa människor - inte bara “patienter” är något jag brinner för.

Anna Törner

Specialisttandläkare Endodonti

Läs mer
Jag har min specialistexamen från Umeå Universitet och tidigare jobbat som specialisttandläkare inom endodonti på Sophiahemmet. Gamla och nya remittenter är varmt välkomna att skicka remisser avseende mer eller mindre komplicerade rotbehandlingar, smärtutredningar, revisioner, apikalkirurgi, barnendodonti, trauman, mikroskopiering och narkostandvård.

Anna Berg

ST-Tandläkare Endodonti

Läs mer
Genomgår just nu min specialistutbildning inom endodonti på Bene Tandvård. Har under många år jobbat som remissmottagare för endodontiska behandlingar. Jag har även tidigare jobbat som lärare tandläkarhögskolan på Karolinska Institutet. Du som tandläkare är varmt välkommen att fortsättningsvis skicka remisser inom endodonti till mig.

Våra tandhygienister

Linda Fagerroos

Tandhygienist

Therése Hammarberg

Tandhygienist

Linda Wilén

Tandhygienist

Katrin Mete

Tandhygienist

Marzi Bessblad

Tandhygienist

Mumtaz Vanat Hathalia

Tandhygienist

Lena Sihlén

Tandhygienist

Terese Forslind

Tandhygienist

Våra tandsköterskor

Caroline Roxenhag

Tandsköterska

Linn Ahlbom

Tandsköterska

Susanna Lundqvist

Tandsköterska

Mathilda Blumenthal

Tandsköterska

Våra tandtekniker

Caroline Pettersson

Ansvarig tekniska labbet

Maria Hana

Tandtekniker

Alexandra Svenlin

Tandtekniker

Våra administratörer

Jeanette Slotthed

Receptionist

Linn Ahlblom

Receptionist