Porslinsinlägg, kronor & broar

Hem > Behandlingar > Allmäntandvård > Porslinsinlägg, kronor & broar

Oavsett om du har fått karies, behöver byta ut en hel tand eller vill förändra dina tänder är det ofta bra att välja ett keramiskt alternativ, det vill säga porslin. Att laga en tand med keramik är ett biologiskt och hållbart alternativ. Dessutom ger de keramiska lösningarna bäst resultat rent estetiskt. Det ser bättre ut, helt enkelt.

I vårt eget laboratorium framställer vi lagningen eller porslinstanden med hjälp av CAD/CAM-teknik. Tack vare vårt egna laboratorium kan du gå hem med ett leende redan samma dag.

Bild: Närbild labbmiljö på porslinstand

Helkeramiska material är starkare än tandfyllningar gjorda av plastkomposit. Det är tre års garanti på porslinsinlägg, kronor och broar.

Frågor och svar om porslinsinlägg

När behöver jag porslinsinlägg?

Porslinsinlägg är att rekommendera när du behöver en stor fyllning. Porslinsinlägg är ett hållbart och estetiskt bättre alternativ. Dessutom är helkeramiska material starkare än komposit.

Hur lång tid tar det att få porslinsinlägg?
Tiden det tar att få porslinsinlägg kan såklart variera beroende på omfattning. Fördelen hos Bene är att vi jobbar ur ett eget labb, vilket innebär att du får dina porslinsinlägg samma dag.

Dags för en undersökning?

Hur går en behandling till? Vad kommer det kosta? Boka en fri konsultation hos en av våra duktiga tandläkare så hjälper vi dig att få svar på dina frågor.

Fler behandlingar

Tillbaka till