Våra behandlingar

Osäker på vad det är du letar efter? Boka en fri konsultation hos en av våra duktiga tandläkare så hjälper vi dig att få svar på dina frågor.

Allmäntandvård

Hur tänderna och munnen mår påverkar hela kroppen. Tillsammans kan vi ge dig de bästa förutsättningarna för att både dina tänder och du ska må bra länge. Läs mer om allmäntandvård här.

Estetisk tandvård

Med estetisk tandvård som tandblekning, tandreglering eller skalfasader finns det enorma möjligheter att förbättra tändernas utseende. Läs mer om estetisk tandvård här.

Kirurgiska behandlingar

På Bene Tandvård har vi bred erfarenhet inom många kirurgiska områden. Läs mer om kirurgiska behandlingar här.

Behandling hos tandhygienist

Ju bättre man tar hand om tänder och munhåla, desto längre får man behålla sina friska och hela tänder. Hos våra tandhygienister får du hjälp att ta hand om tänderna och hela munnen i tid. Läs mer om behandling hos tandhygienist här.

Större behandlingsbehov

Är du i behov av en specialisttandläkare? Vi hjälper dig! Läs mer om större behandlingsbehov här.

Större behov

                                               

LÄS MER

Narkostandvård

Om du känner obehag över att gå till tandläkaren så finns flera behandlingsvägar för att du ska känna dig trygg. T.ex så kan vi behandla dig under narkos. Läs mer om narkostandvård här.

Narkostandvård

                                              

LÄS MER

Dags för en undersökning?

Hur går en behandling till? Vad kommer det kosta? Boka en fri konsultation hos en av våra duktiga tandläkare så hjälper vi dig att få svar på dina frågor.